Wintersolden

Gelukkig nieuwjaar
Proost op het leven, op elkaar en op een geweldig nieuwjaar!
Wij wensen jullie een sprankelend, gezond en gelukkig 2022. Dat al jullie dromen mogen uitkomen. Wij hopen jullie dit jaar opnieuw te mogen verwelkomen in 1 van onze winkels.

Solden
2022 kon niet beter starten dankzij onze fantastische wintersolden! Tijdens de maand januari profiteer je van mooie kortingen (tot wel 50%) op heel wat artikelen. Of je nu op zoek bent naar een mooi juweel, een nieuwe outfit en/of een bijhorende handtas, sjaal, hoed,…. In onze winkel in Wetteren hebben we het allemaal! Voor juwelen kan je ook terecht in onze winkel in Melle.

Solden

In de kijker
Accessoires zijn de finishing touch van elke outfit. Wij hebben momenteel heel wat leuke fashionitems in ons aanbod. Prachtige botjes, comfortabele maar trendy pantoffels en tot slot een mooie reeks handtassen in verschillende formaten, kleuren en motieven. Voeg er een bijhorende handtasriem, sleutelhanger,… aan toe en you’re ready to go! Kom dus snel langs in onze winkel te Wetteren en scoor deze en nog heel wat andere accessoires aan mooie prijsjes!

Scroll naar top