Ben je op zoek naar een juweel om je outfit helemaal af te maken? In ons ruim aanbod vind je gegarandeerd wat je zoekt. Voor elke gelegenheid hebben wij passende fantasiejuwelen. Voor een alledaagse outfit of een trouwfeest, bij ons vind je steeds het perfecte juweel.

Voor ieder wat wils

Ons assortiment van juwelen is zodanig uitgebreid dat je steeds je eigen stijl vindt. De tijdloze fantasiejuwelen zijn gemaakt voor vrouwen van alle leeftijden. Tienermeisjes kunnen bij ons hippe juweeltjes kopen, maar ook de oma kan gerust meekomen. Wij zorgen dat er altijd voor ieder wat wils is.

Goud, zilver of liever een opvallende kleur? Wij hebben het allemaal. Je vindt in onze winkels in Wetteren, Oudenaarde en Melle zowel oorbellen en ringen, als kettingen, hangers, horloges en haarjuwelen. Om mee te blijven met de nieuwste trends, vernieuwen wij ons aanbod tweewekelijks. Zelfs reguliere bezoekers krijgen dus elke 14 dagen een nieuwe collectie fantasiejuwelen te zien.

Betaalbare kwaliteit

Schoonheid hoeft niet duur te zijn. Daarom koop je al onze juwelen aan een zeer voordelige prijs. De prijzen van onze fantasiejuwelen variëren tussen de €10 en €30.

Onze juwelen mogen dan wel betaalbaar zijn, dat betekent niet dat we inboeten op kwaliteit. Onze fantasiejuwelen zijn stuk voor stuk gemaakt uit staal, een stevig materiaal dat niet verkleurt - zelfs niet na enkele jaren. Bovendien bevat geen enkel juweel nikkel, waardoor alle fantasiejuwelen in onze winkel antiallergisch zijn.

Horloge-passen
Fantasiejuwelen

Benieuwd naar onze fantasiejuwelen?

Ben jij benieuwd naar ons aanbod fantasiejuwelen?
Neem dan zeker een kijkje in onze winkel in Wetteren, Oudenaarde of Melle. Of laat je inspireren op onze Facebook- of Instagrampagina.

juwelen-1
juwelen-3
juwelen-2
Scroll naar top