Philippe-&-Coroline

Wij zijn Caroline en Philippe, kloppend hart achter Twins. In onze gezellige winkels bieden we jou alle ingrediënten aan voor een heerlijk verwenmoment. We helpen jou graag op weg naar de perfecte outfit en een betere versie van jezelf.

Verwen jezelf

Samen hebben we ondertussen twee vestigingen van Twins opgericht, een in Wetteren en een in Melle. In onze toffe winkels kan je gerust enkele uren vertoeven. We leggen onze focus op een uitgebreid aanbod aan betaalbare prijzen, zodat iedereen bij ons kan binnenstappen. Zowel jong als oud, zowel man als vrouw kan bij ons terecht voor een leuk shopmomentje. Geen betere plek om jezelf eens te verwennen met een nieuwe outfit, een prachtig juweel of een trendy hebbeding!

Een hart voor juwelen

Wat begon als een klein juwelenwinkeltje, opgericht om de nagelstudio van Caroline te ondersteunen, groeide uiteindelijk uit tot een succesverhaal van formaat. Vanuit een groeiende passie voor juwelen werd in 2003 de eerste Twins opgericht – toen nog in eigen huis. “Twins”, als ode aan hun eigen tweeling en omdat een tweeling geluk met zich mee brengt. En of de naam geluk meebracht… Twins werd een succes, want in datzelfde jaar werd ook de juwelenwinkel in Melle opgericht. Twins Wetteren, daarentegen, bestaat als jongere broertje pas sinds eind 2020.

Onze winkels

Hoewel beide winkels ons even nauw aan het hart liggen, zijn ze toch niet te vergelijken. In Melle kan je terecht voor allerhande fantasiejuwelen. Voor elke smaak, elke gelegenheid, elke leeftijd en elk seizoen vind je in Melle het perfecte juweel. Onze winkel in Wetteren, daarentegen, is meer gevarieerd en een pak uitgebreider. Het aanbod van Twins Wetteren bestaat o.a. uit fantasiejuwelen, damesmode, schoenen, handtassen, sjaals, en allerlei andere accessoires.

Over-ons-4
Over-ons-1

Twins Fashion is jouw verwenmoment

Kom gerust eens langs in één van onze winkels. We kijken ernaar uit om jou een leuk shopmomentje te bezorgen met persoonlijk stijladvies.

Scroll naar top