Twinspiration februari 2022 | Save the date

Klassevolle kostuums
Klassevolle kledij mag bij vele dames niet ontbreken in hun kleerkast. Ben je uitgenodigd voor een feest en mag het eens iets anders zijn dan een jurk? Of ga je graag stijlvol gekleed naar het werk? Bij Twins Wetteren zijn we steeds mee met de allernieuwste trends. En net daarom is dit sublieme vrouwenpak een absolute aanrader. Maatpakken zijn weer helemaal hip en kan je voor veel gelegenheden dragen. Voeg er nog een bijpassende handtas en instapper aan toe en je look is compleet. Dankzij dit musthave kostuum straal je klasse én energie uit!

Twins-lage-kb-outfit-3

Stoere outfit
Natuurlijk houdt niet iedereen van een klassieke outfit. Ook voor een iets stoerdere look hebben we bij Twins Wetteren alle essentials! Aan de basis ligt een comfortabele jeans met scheuren en een t-shirt met print. Combineer met een korte zwarte jas, een stoere pet en een felgekleurde handtas en je straalt meteen power uit! De zwart- en grijstinten met het felgele accent is een perfecte kleurencombinatie tijdens het voorjaar.

Lage-kb-Twins-outfit-1

Geklede broeken met riempje
Daarnaast hebben we bij Twins Wetteren ook heel wat geklede alledaagse broeken, inclusief riempje. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor kan je eindeloos combineren met jouw favoriete blouse met print. Kom langs in de winkel, samen zoeken we de perfecte match voor jou!

Lage-kb-Twins-outfit-2

Save the date
Vrijdag 11, zaterdag 12 & zondag 13 maart staat er iets heel leuk op de planning. Hou alvast een plekje vrij in jouw agenda want dit wil je niet missen! Stay tuned….

Scroll naar top