Twinspiration april | Sneakers, loafers en lentekleurtjes

Sobere outfits of lentekleurtjes?

Hoewel de zon zich al even heeft laten zien, staat er weer een frisse periode voor de deur. Maar niet getreurd, daar weten wij bij Twins Wetteren wel wat op. Want ook bij lage temperaturen kan je helemaal stralen met de juiste outfit!Zwart gaat op alles, dus ook op zwart. Een volledig zwarte outfit is niet alleen stylish, maar straalt ook klasse uit. Integreer je toch graag wat vrolijke lentekleurtjes in je garderobe? Ook dat kan!

Elk seizoen is sneakerseizoen

Sneakers zijn met vrijwel elke outfit perfect te combineren. Bovendien zijn ze geschikt voor elk seizoen, want elk seizoen is sneakerseizoen! Ga jij voor een felle kleur of hou je het liever neutraal? Je kiest zelf uit ons ruime aanbod.

Kijk je al uit naar het mooie weer? Dan zijn deze trendy loafers misschien wel iets voor jou! Ook loafers zijn eindeloos te stylen. Van basic jeans tot een vrouwelijk rokje of business pants, met loafers aan je voeten zal je de plank niet snel misslaan! Bij Twins Wetteren vind je loafers in het elegante zwart, maar ook in enkele trendy lentekleurtjes. Kom langs en ontdek zelf welke het best bij jou passen!

34
Scroll naar top