Rode loper weekend: 10% korting!

Rode loper weekend: 10% korting!
Van harte welkom op ons allereerste Rode loper weekend! Dit zal doorgaan op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 maart, telkens van 10u tot 18u. De place to be is onze winkel in Wetteren (Zuidlaan 122). We rollen onze rode loper uit, maar dat is niet alles. Gedurende het hele weekend geniet je van 10% directe korting op al jouw aankopen!


Ben je binnenkort te gast op een verjaardagsfeestje, communie, huwelijk,…? En ben je nog op zoek naar de perfecte feestoutfit? Dan is dit jouw kans! Bij Twins Wetteren vind je stijlvolle ensembles, prachtige jurken, rokken en tops, maar ook zomerse broekpakken in felle trendkleuren. Graag meteen bijpassende schoenen en accessoires voor een totaalplaatje dat tot in de kleinste details klopt? Ons ruim aanbod juwelen, feestelijke pumps, handtassen,… en nog zoveel meer is het ontdekken meer dan waard.

Geen feestjes gepland maar wil je een nieuwe alledaagse outfit? Ook dan heeft ons Rode loper weekend heel wat te bieden! Onze verkoopsters helpen jou heel graag bij het vinden van een perfect zittende jeans, een leuke trui/t-shirt en bijpassende sneakers. Bij Twins Wetteren vind je alle stijlen onder 1 dak!


Kom dus zeker langs op vrijdag 11, zaterdag 12 of zondag 13 maart en scoor jouw nieuwe outfit aan 10% korting.
Wij kijken er alvast naar uit en kunnen niet wachten om jou te verwelkomen!

FB visual
Scroll naar top