Twinspiration juni | Maak er een zwierige zomer van

Maak er een zwierige zomer van

De maand juni is begonnen. We kunnen de zomer al bijna proeven. Daarom willen we jullie inspireren met enkele leuke zomeroutfits. We geven jullie graag een voorproefje van de nieuwe collectie bij Twins Wetteren.

Ga voor een hippe en vrouwelijke look met deze zwierige onderstukken. Een lange rok of losse broek is ideaal voor wanneer de temperaturen de hoogte in schieten. Een zwierig en fris model zorgt in combinatie met leuke sandaaltjes of slippers voor de nodige verfrissing.

Basic hoeft niet basic te zijn

Basic T-shirts hoeven zeker niet saai te zijn. Ze worden leuker met een fun elementje, zeker als je ze combineert met de juiste accessoires. Combineer bijvoorbeeld een basic white tee met groen hartje en een groene gillet om zo een speelse outfit samen te stellen. Ook onze T-shirts met emoji's kan je op tal van manieren stylen, de perfecte basic voor een tof resultaat.

Maak je look af met bijpassende accessoires en schoenen. We hebben bij Twins Wetteren een ruim aanbod in verschillende stijlen en tal van leuke kleurtjes. Kom langs en ontdek welke het best bij jou past!

Scroll naar top