Accessoires zijn de finishing touch van elke outfit. Onze fashion accessoires maken jouw outfit nog persoonlijker en modieuzer dan die al was. Met onze opvallende en trendy lifestyle accessoires maak je een statement, of druk je gewoon je eigen stempel op een outfit.

Fashion accessoires

In ons uitgebreid aanbod vind je onder meer handtassen, sjaaltjes, bandana’s, hoedjes en haaraccessoires. Ons assortiment biedt ook enkele musthaves voor op reis, zoals valiezen en travel wear. ’s Winters hebben we leuke seizoensitems zoals handschoenen, mutsen, sjaals en oorwarmers.

Steeds mee met de nieuwste trends

Elke 14 dagen nieuwe collecties

Leuke hebbedingen voor hem én haar

Zeer voordelige prijs

Ook leuk om cadeau te doen

Ieder zijn smaak

Smaken verschillen. Daarom hebben wij een heel ruim aanbod van de leukste accessoires. We kiezen nauwgezet alle items uit die we in de rekken hangen. Sommige accessoires zijn tijdloos, andere evolueren mee met de trends. Om de nieuwste trends op te volgen, vernieuwen wij ons gamma elke twee weken. Bovendien is ons aanbod erg flexibel. Ben je op zoek naar een accessoire dat zich niet in ons assortiment bevindt? Dan gaan wij graag voor jou op zoek!

Lifestyle accessoires

Naast de “gewone” modieuze fashion accessoires, hebben we ook enkele toffe lifestyle accessoires. Zo vind je ook geurkaarsen van Woodwick, portefeuilles, leesbrillen, mondmaskers, sleutelhangers en ceinturen voor alle maten in ons gamma. In onze winkel in Oudenaarde bieden we ook heerlijk geurende parfums, huid- en lichaamsverzorging van Atelier Rebul aan.

Steeds mee met de nieuwste trends

Elke 14 dagen nieuwe collecties

Leuke hebbedingen voor hem én haar

Zeer voordelige prijs

Ook leuk om cadeau te doen

Accessoires-1
Accessoires-2

Ontdek ons aanbod

Benieuwd naar ons aanbod? Kom dan zeker eens langs in onze winkel in Wetteren of in Oudenaarde.
Daar ontdek je de meest uiteenlopende lifestyle accessoires. Stuk voor stuk betaalbaar en van goeie kwaliteit.

Accessoires-3
Accessoires-4
Accessoires-5
Scroll naar top